Simpozion “Succesul businessului si rolul profesionistului contabil” 19 noiembrie 2019, incepand cu ora 15.00

In atentia antreprenorilor din judetul Braila,

In atentia membrilor filialei CECCAR Braila,

 

INVITATIE

In ziua de Marti 19 noiembrie 2019, incepand cu ora 15.00, CECCAR Filiala Braila va organiza evenimentul cu tema: “Succesul businessului si rolul profesionistului contabil” incadrat in Global Entrepreneurship Week/Saptamana Globala a Antreprenoriatului – initiativa internationala a Kauffman Foundation, ce se desfasoara in perioada 18-23 noiembrie 2019.

Evenimentul vizeaza promovarea antreprenoriatului si va reuni reprezentanti ai patronatelor, ai institutiilor si autoritatilor de reglementare, oameni de afaceri de succes de la nivel local si membri ai CECCAR.

Agenda evenimentului

-Inregistrare participanti si welcome coffee

- Global Entrepreneurship Week/Saptamana Globala a antreprenoriatului- CECCAR. Cuvânt de deschidere – reprezentanți ai CECCAR, reprezentanți ai instituțiilor și autorităților de reglementare, reprezentanți ai patronatelor

Succesul businessului și rolul profesionistului contabil – antreprenori și profesioniști contabili

– CECCAR, membru al Grupului de experți în TVA de la nivelul CE – legislație europeană și impactul asupra mediului de afaceri la nivel național (prezentare CECCAR)

– Lansare carte Investitor în România

– Sesiune Q&A

Antreprenori, reprezentanti ai institutiilor si membri ai CECCAR sunt asteptati in ziua de 19 noiembrie 2019, la sediul filialei CECCAR Braila din Bd. Al. I. Cuza nr. 3, cladire Ceprohart et. 5. Pentru participarea dvs. la eveniment, va rugam sa transmiteti un mesaj de confirmare, pana Vineri 15 noiembrie 2019, pe adresa de email a filialei CECCAR Braila ceccarbraila@ceccarbraila.ro sau la telefon 0239/619817.

Va asteptam cu drag,

Presedinte

CECCAR BRAILA

Ec. Gheorghe Stroe