ANAF a publicat lista seminarelor web care se vor desfășura în luna martie

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat, pe portalul instituției, la rubrica Asistență contribuabili/Servicii oferite contribuabililor, lista seminarelor web care se vor desfășura în luna martie 2023.

Printre temele dedicate persoanelor fizice se numără: ● Tratamentul fiscal privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice care realizează venituri din activități agricole; ● Înregistrarea în Spațiul Privat Virtual a persoanelor fizice; ● Tratamentul fiscal aplicabil veniturilor realizate de persoanele fizice din drepturi de proprietate intelectuală și din cedarea folosinței bunurilor și completarea Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice; ● Înregistrarea contractelor de locațiune, începând cu data de 1 ianuarie 2023, conform Ordinului nr. 2.031/2022 privind modificarea și completarea OPANAF nr. 114/2019 pentru aprobarea Procedurii de înregistrare a contractelor de locațiune, precum și a modelului și conținutului formularului „Cerere de înregistrare a contractelor de locațiune”.

Durata seminarelor este de 2 ore.

„Înscrierea este facilă, direct pe portal, și se poate efectua până la data și ora începerii seminarelor, în limita locurilor disponibile”, precizează ANAF.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)