MMPS propune noi modele ale documentelor pentru decontarea sumei reprezentând indemnizația prevăzută la art. 1 alin. (4) din OUG nr. 132/2020

Ministerul Muncii și Protecției Sociale (MMPS) a publicat, pe site-ul instituției, pentru consultare un proiect de ordin pentru modificarea Ordinului nr. 1.393/2020  privind aprobarea modelului cererii și al documentelor prevăzute la art. 1 alin. (2) din HG nr. 719/2020 pentru aprobarea procedurii de decontare și de plată a sumelor acordate în baza OUG nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă.

Proiectul prevede modificarea titlului Ordinului nr. 1.393/2020, astfel: „Ordin privind aprobarea modelului cererii pentru decontarea sumei reprezentând indemnizația prevăzută la art. 1 alin. (4) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 132/2020 privind măsuri de sprijin destinate salariaților și angajatorilor în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, precum și pentru stimularea creșterii ocupării forței de muncă, cu modificările și completările ulterioare, și al listei salariaților pentru care se solicită decontarea”.

Citiți mai multe în CECCAR Business Magazine.