Examen aptitudini -sesiune extraordinara în perioada 4 – 6 decembrie 2020

Braila - Centru pentru examenul de aptitudini. Filiale arondate: Galati, Tulcea, Vrancea.

Examenul se va sustine in sala de curs din sediul filialei CECCAR Braila, Bd. Al. I. Cuza nr. 3, cladire Ceprohart et. 5, interfon 21.

Accesati aici Modelul de declaratie pentru deplasare examen

.......................................................

În temeiul prevederilor art.33, alin. 4 - 6 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenului de aptitudini pentru accesul la profesia de expert contabil şi de contabil autorizat, precum și pentru a veni în sprijinul candidaților care nu au reușit să promoveze examenul de aptitudini în sesiunile iulie/septembrie 2020, Consiliul superior al CECCAR a hotărât organizarea unei sesiuni extraordinare a examenului de aptitudini în perioada 4 - 6 decembrie 2020.

Consiliul superior al CECCAR a hotărât reducerea taxelor de inscriere, pentru stagiarii nepromovati din sesiunile iulie/septembrie a.c. care se inscriu la sesiunea extraordinara a examenului de aptitudini din luna decembrie 2020, in functie de categoria profesionala si probe. Detalii la filiala.

Taxa rămâne la valoarea inițială (de 175 euro pentru expert contabil, respectiv 125 euro pentru contabil autorizat) pentru ceilalți candidați care se vor înscrie la sesiunea decembrie 2020.

Pentru buna organizare a sesiunii extraordinare a examenului de aptitudini, sesiunea decembrie 2020, avem rugămintea ca dosarele de înscriere să fie depuse la filiala până în data de 16 noiembrie 2020.